Ontdek in 4 stappen een mbo opleiding die bij jou past!

Aanmelden


Heb je een opleiding naar je keuze gevonden? Je kunt je aanmelden via de opleidingspagina's, of hieronder bij het bijbehorende college. 
Breda

Aanmelden Cingel College
Aanmelden Florijn College
Aanmelden Prinsentuin College
Aanmelden Radius College
Aanmelden Vitalis College
Roosendaal en Bergen op Zoom
Aanmelden Kellebeek College

Aanmelden Zoomvliet College
Aanmelden Johan Cruyff College

Aanmelden Markiezaat College 

Digitaal Doorstroom Dossier

Als je je hebt aangemeld, dan hebben wij nog je doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s) en je mentor/decaan invullen. Wij werken hiervoor met een Digitaal Doorstroom Dossier (DDD).

Hoe werkt het?
Zit je op een school voor voorgezet onderwijs waar ze ook met het Digitale Doorstroom Dossier werken, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroom Dossier. Zit je op een school voor voorgezet onderwijs waar ze niet met het Digitale Doorstroom Dossier werken, ga dan naar de website digitaaldoorstroomdossier.nl en gebruik de activatiecode GW99Y6ZP om je doorstroomdossier aan te maken.

Het ingevulde Digitale Doorstroom Dossier wordt bijvoorbeeld besproken tijdens een 'intakegesprek'. Dat is een gesprek met iemand van de school waar je heen wilt. Samen bekijk je of de gewenste opleiding écht bij je past. Pas als de intake is afgerond ben je ingeschreven.