iframe-test

Iedere dag maken mensen het verschil. Dit geldt helemaal voor werken in het onderwijs. De inzet van iedere collega staat in het teken van leren en ontwikkelen van onze leerlingen en studenten. Zo divers als de scholen van ROC West-Brabant zijn, zo divers zijn onze 2600 medewerkers. Ook voor onze medewerkers geldt dat zij blijven leren en zich blijven ontwikkelen. Zij maken hun school en tegelijkertijd werken zij samen binnen het grote geheel van ROC West-Brabant. Dit komt het best tot zijn recht wanneer zij hun ervaringen delen met anderen en oplossingen in gezamenlijkheid vinden.

Wij zoeken collega’s om mee samen te werken, te leren en te ontwikkelen. In het onderstaande overzicht zie je welke vacatures momenteel binnen onze organisatie beschikbaar zijn.

Heb je interesse om bij ROC West-Brabant, haar scholen of colleges te werken, maar zijn er niet direct vacatures beschikbaar? Stuur dan een open sollicitatie. Geen vacatureoverzicht in beeld? Klik hier om de vacatures in een nieuw venster te openen.