Fashion & Uiterlijke Verzorging

Kijk eens wat vaker in de spiegel van de …

Van jouw werk zie je meteen resultaat! In de spiegel ziet je klant direct wat jij hebt gedaan. Jij zorgt ervoor dat hij/zij er mooi en verzorgd uit ziet. Dat maakt hem of haar zelfverzekerder. Wie wil dat nou niet? Dat is nou het mooie van het vak van kapper of schoonheidsspecialist. Op ons Kellebeekcollege (Roosendaal) en Vitalis College (Breda) leer je alle kneepjes.

Jij geeft mensen een goed gevoel

Naast jouw uitstekende technische vaardigheden als kapper of schoonheidsspecialist, ben je ook creatief zijn en heb je mensenkennis.

Je moet kunnen inschatten wat bij iemand past. Iedereen is anders en heeft andere wensen. Jouw persoonlijke aanpak en vakkundig advies maken dat jouw klant met een beter gevoel naar huis gaat. Uiteindelijk is iedere klant jouw visitekaartje.

Bepaal jij het modebeeld van morgen?

Een verzorgd uiterlijk is echt af met kleding in de nieuwste mode. Met een baan in de modewereld loop je voorop in de hipste trends. Welkom in de wereld van kleuren, stoffen, fournituren! In die wereld ben je als junior stylist of junior productmanager fashion goed thuis. Deze mode-opleidingen bieden we aan bij ons Florijn College in Breda.

Met de onze opleidingen help je mensen aan een mooi gevoel!

Lees meer...

Aanmelden mbo

Fashion

Uiterlijke Verzorging