Groen & Dier

Buitenleven, groen en dieren, dát is wat je wilt!

De natuur is je lust en je leven. Het buitenleven? Daar word jij heel erg blij van! Je ziet jezelf wel werken met bloemen en planten, met dieren, in milieuonderzoek of agrarisch werk.

Is aandacht voor de natuur jouw ding? Lekker met je handen werken, veel buiten zijn, aanpakken, met zorg voor natuur en dier. Jouw werk is straks het maken van een prachtige bos bloemen, een mooie tuin, het werken met machines of het verzorgen van dieren. En denk eens aan de zorg voor het milieu. Daarin ligt een belangrijke taak voor de toekomst.

Jouw droombaan begint bij ROC West-Brabant!

Al die prachtige opleidingen en beroepen in het groen en de buitenruimte, dat kan bij ons ROC West-Brabant, bij het Prinsentuin College in Breda. Precies zoals bij jou past. Op alle niveaus en in alle richtingen kun je bij ons van je passie je werk maken.

Met een van onze opleidingen ben je welkom bij tuincentra, bloemenwinkels, maneges, loonbedrijven, dierenartsen, particulieren, aannemers, overheidsbedrijven en nog heel veel meer. Kijk maar en kom gerust ons Prinsentuin College in Breda ontdekken!

Lees meer...

Open Dagen

Aanmelden mbo

Bloem & Styling

Dierverzorging

Paardensport en -houderij

Veehouderij

Agrarisch

Plantenteelt

Hovenier

Milieu-inspectie & -onderzoek