Media, Vormgeving & ICT

Jouw dubbeltalent is omgaan met techniek én mensen

Computers zijn overal. Ons leven hangt er bijna van af. Met jouw werk zorg je ervoor dat andere mensen hún werk kunnen doen. Dat hun computer en het netwerk werken en de juiste software draait. Het kan nog groter: als jij de systemen mee op orde helpt, hou je een heel bedrijf draaiende!

Ben jij die probleemoplosser?

Een goedopgeleide ICT'er is hierin een onmisbare schakel. Je hebt veel vakkennis nodig, maar ook andere competenties en ervaring. Je kent de inrichting van het ICT-en medianetwerk.

Collega’s komen bij jou met vragen of hun computer of de software. Of over de printer of de telefoon. Het is dus handig als je duidelijk en vriendelijk kunt communiceren, zodat je de mensen naar tevredenheid kunt helpen.

Programmeer je eigen toekomst

Naast je passie voor computeren moet je ook nieuwsgierig zijn. Dus als computerfreak ben je ook benieuwd naar systemen, besturingen en de werking daarvan.

Ben jij de ICT-er van de toekomst?

Kies dan nu voor een van onze opleidingen op het Radius College (Breda) of het Zoomvliet College (Roosendaal): ICT-beheerder, medewerker beheer ICT, medewerker ICT of netwerk- en mediabeheer. Als applicatie- en mediaontwikkelaar bedenk en maak je computerprogramma’s.

Lees meer...

Aanmelden mbo

Mediavormgeving

ICT

Audiovisueel specialist

Podium- & Evenemententechniek

Productpresentatie

Signmaker