Transport & Logistiek

Transport en logistiek: jouw toekomst van A naar B

Zonder logistiek loopt onze economie vast. Transport & Logistiek is een veelomvattende branche waarin je letterlijk verschillende kanten uit kunt. Heb jij interesse in de wereld van opslag, distributie en bevoorrading? Of droom je van een baan als chauffeur? Dan ben je van harte welkom bij een van onze opleidingen: chauffeur wegvervoer, logistiek medewerker en logistiek teamleider. Je kunt hiervoor naar het Radius College (Breda) of het Markiezaat College (Bergen op Zoom).

Lees snel verder als je je droom waar wilt maken!

West-Brabant heeft veel werk in transport en logistiek

In West-Brabant groeit het aantal logistiekbedrijven en distributiecentra nog steeds. Zij zoeken goed opgeleide mensen op het gebied van Transport & Logistiek. Want op de weg van fabriek via magazijn naar de klant kom je veel tegen.

Snel, vakkundig én goedkoop vervoer is belangrijk

Het product moet op de juiste tijd naar de juiste plaats volgens de afgesproken kwaliteit. Dat gaat via allerlei soorten vervoer en op- en overslag. En vooral snel en goedkoop, want dat vindt de klant belangrijk.

Er komt veel kijken bij vervoer en logistiek: opslag van goederen, orderverwerking, milieu-eisen en andere wettelijke regels. Jouw vakgebied is altijd in beweging!

Wij maken je graag wegwijs in de wereld van logistiek en vervoer!

Lees meer...

Aanmelden mbo

Chauffeur wegvervoer

Logistieke diensten