Wat levert het ambassadeursschap jou op als student?

Als ambassadeur van jouw college en / of ROCWB kom jij op plekken die veel andere studenten niet kennen! Je maakt soms kennis met politieke figuren als Tweede Kamerleden en wethouders, maar ook zorgen we dat je binnen onze organisatie bekend wordt.

Een mooie kans om jouw mening over je opleiding, college of ROCWB op verschillende plekken te laten horen. Je leert netwerken en we helpen je om jouw verhaal goed te kunnen vertellen. We ondersteunen je waar mogelijk met presentaties, of met online zichtbaarheid (bijvoorbeeld Linkedin). Allemaal competenties die handig zijn voor later! Mogelijk maak je kennis met ambassadeurs van andere ROC’s en neem je een kijkje in de keuken daar. Als je wilt weten wat Joost allemaal heeft meegenomen uit zijn jaar, dan geeft zijn vlog dat hij in februari 2019 na het bezoek aan de Minister van Onderwijs heeft gemaakt een goed beeld.....

Terugblik 2018 

Joost vertelt hieronder in het filmpje wat hij allemaal voor leuke en nieuwe dingen heeft meegemaakt tijdens zijn jaar.  

In ieder geval stond Joost regelmatig in lokale kranten, lunchte hij met Andrea Kaim, lid van de Raad van Bestuur van ROC West-Brabant, ging hij op bezoek bij de minister, zag hij Jan Versteeg een paar keer in het echt, kwam hij op TV met onze koning Willem-Alexander en was hij regelmatig te gast bij een bezoek van een wethouder of burgemeester of iemand uit het bedrijfsleven.