Nieuwe rector Graaf Engelbrecht

Woensdag 9 januari 2013

Vanaf 1 februari 2013 is Roelof Louwsma de nieuwe rector van Graaf Engelbrecht. Louwsma volgt de huidige interim-rector, Pieter Gransbergen, op.

Roelof Louwsma is 51 jaar en werkzaam als senior adviseur/interim manager bij BMC-groep in Amersfoort. Na  zijn studie aan de Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Arnhem heeft Louwsma van 1984 tot 2009 bij diverse onderwijsinstellingen gewerkt als docent, projectmanager en directeur.

Binnen de BMC-groep is hij onder andere actief geweest als schoolleider a.i. en coach van rectoren en directeuren.  Naast zijn werk is hij vele jaren bestuursvoorzitter geweest van de Stichting Samenwerkingsbestuur voor openbaar en katholiek onderwijs in de gemeente Over Betuwe.

Roelof Louwsma kijkt er naar uit om Graaf Engelbrecht samen met het team verder te ontwikkelen tot een kwalitatief sterke school met extra aandacht voor Sport en Gezondheid en Moderne Media. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat de nieuwe rector er samen met alle medewerkers en leerlingen in slaagt om de ambities van Graaf Engelbrecht te realiseren