Reportage op Leraar 24 over het Innovatienetwerk

Woensdag 9 december 2015
Dirk Verbeek (Markiezaat College) en Marco Verschure (Florijn College) vertellen over hun projecten Virtual Reality en Mapping

Het Innovatienetwerk van het ROC West Brabant staat als intermediair tussen maatschappelijke ontwikkelingen, innovaties in het bedrijfsleven en de school. De ambassadeurs van het Innovatienetwerk ondersteunen onderwijsteams bij het invoeren van die innovaties.

 

Dirk Verbeek, docent Markiezaat College, kwam als onderwijspionier in aanraking met het Innovatienetwerk en is nu, naast zijn werk als docent, 2 dagen per week actief voor het network voor het doorontwikkelen van virtual reality in de onderwijsstof (http://www.hetinnovatienetwerk.nl/type/innovaties/onderzoek/ar-videolab)


Marco Verschure is docent aan het Florijn College en 2 dagen per week verbonden aan het Innovatienetwerk vanuit zijn passie voor onderwijsvernieuwing. Hij houdt zich oa bezig met teamontwikkeling en het project Mapping (individuele leerlijnen: http://www.hetinnovatienetwerk.nl/type/innovaties/onderwijs/mapping)   

De opdrachten voor het Innovatienetwerk zijn breed, van begeleiding bij vernieuwingen tot de inzet van ict. Bekijk hier de reportage ‘Innovatienetwerk ROC West-Brabant als intermediair’: www.leraar24.nl/video/6136