Andrea Kaim wordt lid van de Raad van Bestuur van ROC West-Brabant

Dinsdag 31 mei 2016
De Raad van Toezicht heeft mevrouw Andrea Kaim als lid van de Raad van Bestuur van ROC West-Brabant benoemd. Zij begint met haar werkzaamheden 1 september a.s. Met deze benoeming is de Raad van Bestuur met drie leden weer compleet.Andrea Kaim is momenteel sinds 2013 directeur van ROC Zadkine Techniek & Technologie. Tevens maakt zij deel uit van de kwartierdirectie van het op te richten Samenwerkingscollege Techniek College Rotterdam, een initiatief van de twee Rotterdamse ROC’s Zadkine en Albeda College.


Andrea Kaim heeft een brede ervaring als directeur van diverse branchegerichte middelbare beroepsopleidingen. Zij is goed ingevoerd in de (landelijke) vraagstukken rond het beroepsonderwijs waarmee ook ROC West-Brabant te maken heeft.


Andrea Kaim (54 jaar) volgde onder andere de Lerarenopleiding in Delft waarna ze haar carrière in het onderwijs startte als docent en later locatiedirecteur van de Lagere Land- en Tuinbouwschool in Sommelsdijk (Goeree Overflakkee). Later vervulde zij enkele managementfuncties in het Zeeuwse. Vanaf 2004 was zij lid van het College van Bestuur bij het Agrarisch Opleidingscentrum Zeeland in Goes. In 2007 trad zij in dienst van ROC Zadkine in Rotterdam waar ze directeursfuncties bekleedde van omvangrijke onderwijseenheden in de zakelijke dienstverlening en de techniek.