Kick off TalentTour

Dinsdag 13 september 2016

TalentTour 2016 van start….

Woensdag 14 september is binnen ons ROC West-Brabant de kick off gegeven voor TalentTour 2016. Op onze colleges en scholen barst het namelijk van talent, op alle niveaus. Dat laten we graag aan iedereen zien. Maar we willen het vooral belonen. Daarom organiseren we ook dit jaar weer het TalentTourevent.

De projecten van onze talenten....
ze verdienen extra aandacht. We hoeven het niemand binnen ons ROC uit te leggen: in elke leerling en student schuilt talent. Aan ons de eer en uitdaging om dat er uit te halen. Dat doen we op verschillende manieren, ingebed in ons onderwijs, met aantrekkelijke onderwijsvormen en praktijkgerichte projecten. Maar daarnaast vooral ook in het persoonlijk contact.

Velen weten hoe leuk het is om binnen en buiten ons ROC te vertellen over hoe je iemand naar succes of diploma hebt gebracht. Of wat voor geweldig resultaat het project had dat een klas of groep heeft gedaan. Via TalentTour gaan we dat met elkaar delen. 

Daarom TalentTour
Met TalentTour laten we zien welke geweldige projecten er binnen ons ROC zijn en wat die opleveren. Het is een prima gelegenheid om projecten te delen én het biedt collegascholen, maar ook het bedrijfsleven een mooie kans om van die projecten te leren of om samen te gaan werken. Docenten kunnen het project aanmelden, maar altijd samen met hun leerlingen of studenten. 

TalentTourevent
Tijdens een feestelijke avond op dinsdag 29 november in ‘PIER15’ in Breda presenteren maximaal 12 projecten zich op de Talentenvloer. Het publiek krijgt ruim de tijd om kennis te maken met het project en stemt mee voor het winnende project. Uiteindelijk wordt zowel uit het vmbo als het mbo een project gekozen dat elk een bedrag van € 2.000,- mag besteden aan verdere uitwerking van hun project. Bekijk hier een sfeerimpressie van TalentTourevent 2015.  

Uitgebreide informatie over TalentTour en aanmeldformulier is te vinden op www.rocwb.nl/TalentTour