Cingel-studenten en -docenten: € 92.507,- voor Serious Request

Woensdag 11 januari 2017

Het is alweer ruim twee weken geleden, maar het resultaat mag nog wel eens een keer genoemd worden, ook op deze plek. Maar liefst € 92.507,- leverde het Glazen Restaurant op voor Serious Request. En daarnaast natuurlijk een prachtige leerervaring en beleving voor onze Cingel-studenten. Samen met mede-studenten en -docenten van NHTV en De Rooi Pannen hebben zij  van zondag 18 december tot en met vrijdag 23 december overheerlijke lunches en diners verzorgd voor honderden gasten in het Glazen Restaurant op het Kasteelplein in Breda.

Maar ook vele andere leerlingen en studenten van de scholen en colleges van ons ROC hebben met prachtige initiatieven belangrijke bijdrages geleverd aan de totale opbrengst van dit goede doelen evenement voor het Rode Kruis.
Vanuit Effent en Florijn College heeft een reporterteam, bestaande uit leerlingen en studenten, namens het Stadsblad 24/7 verslag gedaan op social media van alle activiteiten rondom Serious Request.

Complimenten voor iedereen die een bijdrage heeft geleverd!

Kijk ook nog eens op https://www.facebook.com/CingelCollege/?fref=ts of https://www.facebook.com/GlazenRestaurant en bij een aantal nieuwsitems hieronder.