Marc van Campenhout wordt lid Raad van Bestuur ROC West-Brabant

Donderdag 12 april 2018Marc van Campenhout is door de Raad van Toezicht benoemd als lid Raad van Bestuur van ROC West-Brabant per 1 augustus a.s.

Vanaf dat moment bestaat de Raad van Bestuur uit deze drie leden: Rob Neutelings (voorzitter), Andrea Kaim en Marc van Campenhout. Andrea Kaim gaat de vmbo-portefeuille behartigen,  Marc van Campenhout zal zich richten op het mbo.

Marc van Campenhout werkt sinds 1983 binnen de ROC-organisatie, waar hij begon als docent aardrijkskunde en handelskennis. Vervolgens heeft hij alle stappen in het management doorlopen, van afdelingsmanager tot directeur, eerst bij Zoomvliet College in Roosendaal en Bergen op Zoom en sinds 2012 als directeur Vitalis College in Breda.

Bert Heikens, voorzitter Raad van Toezicht: “Marc van Campenhout bleek de beste kandidaat met unanieme steun van de ondernemings- en studentenraad. De Raad van Toezicht is erg blij met de benoeming. Marc kent de organisatie heel goed en heeft de kwaliteiten die nodig zijn voor de organisatieveranderingen in de komende periode”.

Rob Neutelings: “Ook wij zijn blij met de benoeming van Marc van Campenhout. Ton Flink, die de Raad van Bestuur dit schooljaar heeft versterkt, gaat eind dit schooljaar met pensioen. De komst van Marc brengt het bestuursteam weer op volle sterkte. De aansturing van Vitalis College na augustus, wordt door de Raad van Bestuur binnenkort bekeken.”