Goede prestatie Joost van der Velden bij landelijke mbo-ambassadeursverkiezing

Woensdag 21 november 2018Voor Joost van der Velden (21), 3jaars student Horeca aan het Zoomvliet College, bleef het maandagavond tijdens de verkiezing van de landelijk mbo-ambassadeur bij een mooie top 10 notering. Tijdens het ambassadeursgala aan het einde van de Dag van het MBO werd de winnaar bekend gemaakt: Desiree Hernandez van Albeda. Zijn enthousiaste tv-verschijning in de ochtend in 'Goedemorgen Nederland' mocht helaas niet baten. 

Joost is toch heel blij met zijn ambassadeursrol die hij tot nu toe voor ROC West-Brabant heeft kunnen vervullen: "Ik ben de laatste maanden alleen maar meer in mijn ambassadeursrol gegroeid. Ik heb veel gesprekken gevoerd en vooral ook adviezen gevraagd. Daar leer je enorm veel van. Jammer dat ik het nu niet op landelijk niveau mag gaan doen, maar voor ROC West-Brabant biedt het ook al genoeg uitdaging en leermomenten".

Afgelopen vrijdag nog vervulde Joost een mooie rol als ambassadeur van ons ROC tijdens het bezoek van de onderwijswethouder van Tholen bij het Markiezaat College en Zoomvliet College in Bergen op Zoom. We zullen hem waar mogelijk in de toekomst zeker nog benaderen als onze eigen spreekbuis. 

Volgend jaar krijgt deze verkiezing zeker opvolging waarbij gestart wordt met een eerste interne ROC West-Brabant verkiezing.