Roosendaalse wethouder Van Ginderen bezoekt Kellebeek

Maandag 25 februari 2019

Om een goed beeld te geven van onze opleidingen en onderwijs en om in gesprek te komen met onze stakeholders nodigen we hen geregeld uit voor een werkbezoek of een gesprek. Dat varieert van ronde tafelbijeenkomsten met relaties uit het bedrijfsleven via de innovation board tot locatiebezoeken met burgmeesters en wethouders van gemeenten uit West-Brabant. Maar ook met provinciale bestuurders, 2e kamerleden en ministers worden werkbezoeken gepland.

Maandag 25 februari bracht René van Ginderen een werkbezoek aan ROC West-Brabant. De Roosendaalse wethouder heeft onderwijs in zijn portefeuille, maar ook sport en zorg en welzijn. Vandaar een bezoek aan het Kellebeek College en de Zorgboulevard. Volgende maand bezoekt hij ook het Johan Cruijff College.
Hoewel Van Ginderen bekend is met ons zorgonderwijs en met Kellebeek, hebben onze RvB voorzitter Rob Neutelings en Kellebeekdirecteur Joost de Jongh hem toch een aanal nieuwe en interessante activiteiten kunnen laten zien, zoals hij zelf aangaf. Dat ging om het leerbedrijf dat we in huis hebben, de dagbesteding voor ouderen en mensen met een beperking. Wat hem ook enorm aansprak was het verhaal van Roem & Poen. Hij wil hen graag verder op weg helpen met bekendheid van deze voorziening en gaf gelijk als tip om de Jonegerenraad te benaderen. Ook de inzet van de Dienstencheque kwam aan de orde. Al met al een vruchtbaar bezoek waarbij wederzijds nuttige kennis is uitgewisseld.