Nieuwe buren in het Trivium: Fletcher Hotels en BN De Stem

Dinsdag 16 september 2014Aan het eind van deze maand zal het in het Trivium in Etten-Leur weer een stuk drukker zijn: zowel Fletcher Hotels als BN De Stem hebben op dat moment hun intrek in het gebouw gerealiseerd.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is de nieuwe exploitant van de hotelvleugel in het Trivium. De nieuwe eigenaar is voortvarend aan de slag gegaan, het is de bedoeling dat de eerste gasten vanaf 1 oktober ontvangen worden in het nieuwe Fletcher Hotel Liesbosch.

ROC West-Brabant is blij met deze nieuwe buur. Tilo Machielse, diensthoofd Huisvesting: “Het is een aanwinst voor het gebouw. Bij een vol en bruisend Trivium hebben we allemaal baat. “

BN De Stem

Het hoofdkantoor van BN De Stem verhuist eind deze week van Breda naar Trivium in Etten-Leur. Vanaf dan zullen deze nieuwe buren ‘full swing’ de nieuwsvoorziening voor de regio verzorgen vanuit Etten-Leur. 


Concreet betekent dit dat de verhuisbeweging van ROC West-Brabant van de hoge toren, richting de voormalige Kellebeek-toren, steeds meer vorm krijgt. De verdiepingen in de hoge toren die hierdoor leeg raken, zullen beschikbaar komen voor derden voor verhuur.