Jeroen van den Oord nieuwe directeur Markiezaat College

Maandag 10 november 2014
De Raad van Bestuur van ROC West-Brabant heeft Jeroen van den Oord benoemd tot nieuwe directeur van het Markiezaat College in Bergen op Zoom. Van den Oord, 53 jaar, is nu nog werkzaam bij Scalda (het ROC in Zeeland), als directeur Techniek.

In zijn huidige positie is hij verantwoordelijk voor zowel het College voor Techniek en Design als voor het College voor Maintenance en Procestechniek. Het Markiezaat College in Bergen op Zoom komt daarvoor op 1 februari 2015 in de plaats.
Van den Oord: ‘’Dit is voor mij een nieuwe en mooie uitdaging, bij een goed bekend staande organisatie, waaraan ik nu mijn bijdrage mag leveren en waar ik tevens hoop veel te kunnen leren. Ik verwacht dan ook dat ik mij er snel thuis ga voelen en samen met de medewerkers kan bouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van het Markiezaat College.’’ Jeroen van den Oord is tevens actief in diverse landelijke en regionale netwerken en besturen.

Van den Oord volgt bij het Markiezaat College officieel Joost de Jongh op, die sinds 1 september jl. directeur Kellebeek College is; die functie kwam vrij vanwege het pensioen van de directeur aldaar, Fred Zacht. De directietaken bij Markiezaat College worden momenteel waargenomen door Frans Bleumer, directeur van de Bredase techniekschool binnen ROC West-Brabant (Radius College).

Arjan Kastelein, bestuursvoorzitter ROC West-Brabant over Van den Oord: “"Jeroen is een onderwijsman in hart en nieren. Bovendien kent hij het techniekonderwijs van binnen en van buiten. Het werkveld van de techniek en het techniekonderwijs zijn wezenlijk voor de toekomst van deze regio. We zijn dan ook erg blij dat hij zijn kennis en ervaring voor ons college gaat inzetten."