Studenten Zoomvliet, Florijn en Cingel College maken tv debuut

Vrijdag 16 januari 2015
MBO-studenten van het Cingel College, Zoomvliet College en Florijn College spelen de hoofdrol in het lifestyle programma ‘LifestyleXpierence‘, dat RTL4 zaterdag 17 januari uitzendt.

In december zijn de opnames geweest op de locaties aan de Markendaalseweg en de Wilhelminasingel in Breda en in de Zoomvliet Hotelschool in Bergen op Zoom. De studenten laten in een filmpje van enkele minuten zien waarom zij hun beroepsopleiding bij zichzelf vinden passen, hoe zij die beleven en waar overeenkomsten zitten met hun leefstijl.

Namens het Zoomvliet College is de Zoomvliet Topper Annelin van Lent te zien, die samen met haar collegastudenten een benefietdiner heeft georganiseerd.

Linda Vroegop, student Frontoffice aan het Cingel College neemt de kijker mee in de wereld van de gastvrijheid. De kijker krijgt een rondleiding ‘achter de schermen’ bij de Patisserie, Cas Spijkers Academie, Barista en toerisme-opleidingen.

Bij het Florijn College zijn het de studenten Manon de Joode en Alexander Tamboer, die vertellen waarom zij voor een Economische opleiding bij het Florijn College hebben gekozen. Renee Stam, docent commerciële vaardigheden, ligt de veranderingen binnen het economie uit en hoe het Florijn College daarop inspeelt.

LifestyleXpierence Plus

Dit programma wordt wekelijks op zaterdag om 13.25 uur uitgezonden op RTL4 en heeft steeds weer een ander thema. Deze week staat dus onderwijs in de spotlights. Het laat op dynamische wijze zien hoe studenten vandaag de dag hun opleiding beleven.

Zelf kennis maken met onze studenten op school? 

Het Cingel College heeft op 16 en 18 januari Open Dagen, Florijn College 23 en 24 januari en Zoomvliet 30 en 31 januari. Dit is ons complete overzicht van al onze open dagen