Open dagen bij onze Bredase colleges op 23 en 24 januari

Woensdag 21 januari 2015

Op vrijdagavond 23 januari en zaterdag 24 januari openen onze Bredase MBO scholen Florijn College, Prinsentuin College, Radius College en Vitalis College hun deuren voor leerlingen van het VMBO, Havo, hun ouders en andere belangstellenden.

Op vrijdag zijn ge´nteresseerden van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur (Radius tot 21.00 uur) en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur (bij Prinsentuin en Radius tot 14.00 uur).

Florijn College biedt opleidingen op het gebied MBO groothandel, detailhandel, bedrijfsadministratie, secretarieel, marketing & communicatie, financiŰle dienstverlening ená juridisch. De Open Dag vindt plaats aan de Wilhelminasingel 33 in Breda.

Het Prinsentuin College aan de Frankenthalerstraat 15 biedt Groen onderwijs aan. Van alle opleidingen zijn deskundigen aanwezig die alles kunnen vertellen over de verschillende onderwijstrajecten. Daarnaast kunnen bezoekersá praktische vaardigheden oefenen, sfeer proeven,ázijn er centrale voorlichtingsronden en is er volop ruimte voor individuele vragen.

Vitalis College heeft opleidingen op het gebied van Zorg en Dienstverlening binnen de sectoren Mode, Uiterlijke Verzorging, Veiligheid, Zorg en Welzijn.
Bezoekers kunnen er tijdens de open dagen in gesprek gaan met docenten en studenten die de opleiding nu al volgen. Ook kan vrij door de gebouwen worden gelopen om een kijkje te nemen in de verschillende praktijkruimtes, klaslokalen en de aula.

Vitalis College heeft drie verschillende locaties in Breda. Op de site staat welke opleiding op welke locatie is gevestigd.

Radius College is de school voor MBO-opleidingen voor Techniek. Het Radius College is tijdens de open dagen te bezoeken op de locaties Terheijdenseweg 348 en 350 en op de nieuwe bouwonderwijslocatie aan de Biesdonkweg 31 in Breda. Vier partners in bouwopleidingen in Breda hebben de handen in elkaar geslagen. Waar jarenlang een garagebedrijf was gevestigd, staat nu een modern onderwijsgebouw op het gebied van Bouw, Infra en Schilderen.

LEES HIER ALLES OVER DE OPEN DAGEN VAN AL ONZE VMBO EN MBO SCHOLEN.á