Open dagen bij diverse VMBO- en MBO-scholen op 30 en 31 januari

Maandag 26 januari 2015

Op vrijdagavond 30 januari en zaterdag 31 januari openen de MBO colleges Kellebeek, Markiezaat, en Zoomvliet College hun deuren voor leerlingen van het VMBO, Havo, hun ouders en andere belangstellenden.

Op vrijdag zijn geïnteresseerden van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur (Markiezaat tot 21.00 uur) en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur (Markiezaat tot 14.00 uur).

Zaterdag 31 januari houden de VMBO-scholen Prinsentuin Van Cooth in Breda, Prinsentuin Andel en Prinsentuin Oudenbosch hun open dag, van 10.00-15.00 uur. 

Zoomvliet College biedt opleidingen op het gebied MBO Handel en Economie. Ook het Johan Cruijff College is onderdeel van Zoomvliet. Tijdens de Open dagen kunnen bezoekers de sfeer van de school proeven en vragen stellen aan docenten en zelfs een aantal studenten. De Open dagen vinden plaats aan het Knipplein (ook Mediavormgever) in Roosendaal. In Bergen op Zoom ben je welkom voor Horeca en Toerisme aan de Meeussenstraat 13 en voor Zoomvliet Studio (Audiovisuele productie enPodium- en evenemententechniek) aan de Dr. Ir. van Veenweg 6.

Kellebeek College biedt opleidingen op het gebied van Zorg, Welzijn, Assisterenden Gezondheidszorg. In de nieuwbouw aan de Oostelijke havendijk, waarin zich ook Zorgboulevard bevindt, kun je zowel met onderwijs als met de praktijk kennismaken.

Belangstellenden voor Entree en VAVO zijn ook van harte welkom. 

Markiezaat College is de school voor mbo-opleidingen voor Techniek op de locaties Nobellaan 50-52-27 in Bergen op Zoom en aan de Aviolandalaan 35 in Hoogerheide (Vliegtuigtechniek, let op, deze locatie alleen op zaterdag tot 15.00 uur). Docenten, studenten, de samenwerkingspartners én het bedrijfsleven staan klaar om alle vragen te beantwoorden..

 

Op de sites van elk college staan films van eigen studenten op hun stageplek, die een beeld geven van allerlei beroepen. Je kunt ook het totale overizcht van onze Open Dagen bij de VMBO- én de MBO-scholen bekjken.