Bedrijfsopleidingen

Zijn uw medewerkers klaar voor de toekomst?


Vakmensen zijn goud waard
Uw bedrijf levert vakwerk. En vakwerk kan niet zonder goed opgeleide vakmensen. Mensen met kennis van zaken, de juiste vaardigheden en goede contactuele eigenschappen. Zij zorgen ervoor dat uw bedrijf kan leveren wat het belooft. Zij zorgen ervoor dat uw klanten tevreden zijn.

Tegenwoordig is scholing van medewerkers van steeds groter belang. Door technische en maatschappelijke ontwikkelingen, kan de manier waarop u nu werkt, volgend jaar alweer totaal anders zijn. Dit vraagt om vakmensen die zichzelf continu blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk. Een leven lang ontwikkelen dus.

Investeren in uw mensen loont
Zorg ervoor dat uw mensen klaar zijn voor de toekomst. Met bijscholing en omscholing hebben uw medewerkers een voorsprong op uw concurrentie. U vergroot de efficiëntie en veiligheid op de werkvloer. Uw mensen maken uw bedrijf. Investeren in hen is investeren in het succes van uw onderneming.

Maatwerkopleidingen afgestemd op uw medewerkers
Wilt u dat uw medewerkers bijblijven in hun vakgebied? Of gaan er functies verdwijnen en wilt u uw medewerkers compleet omscholen? Bij Curio bedrijfsopleidingen (sinds 1 september 2019 de nieuwe naam voor ROC Bedrijfsopleidingen) kunt u terecht voor bijscholing en omscholing in elk vakgebied. Samen met u creëren we precies de maatwerkopleidingen die uw medewerkers nodig hebben. Inhoudelijk afgestemd op de ontwikkeldoelen die u voor ogen heeft. Ook locatie, tijdstip en periode kunt u met ons afstemmen. Opleiden is ons vak. Wij weten hoe we (praktijk)kennis het beste kunnen overdragen. Onze nauwe samenwerking met de beroepspraktijk, maakt dat onze kennis up-to-date is. Met de bedrijfsopleidingen van Curio haalt u het maximale uit uw medewerkers.

Bekijk ons opleidingsoverzicht

Uw up-to-date opleider
Curio bedrijfsopleidingen heeft sterke banden met de beroepspraktijk in de regio. Wij weten wat er speelt in de meest uiteenlopende vakgebieden. Wij spreken uw taal en zorgen er samen met u voor dat uw maatwerkopleidingen precies aansluiten bij de ontwikkelingen in uw bedrijf en branche. Onze samenwerking met Dikkerboom betonboringen is een mooi voorbeeld ervan.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek, wij helpen u graag verder.
Dat kan met Joan Adriaanse (06-12431851) of Ivo van Opbergen (06-13435189)