Aanmelden

Heb je een opleiding naar je keuze gevonden? Via de studiekiezer kun je je al aanmelden. Wil je nu direct aanmelden? Ga dan naar het digitale aanmeldformulier van het college van jouw keuze:

Aanmeldformulier Cingel College
Aanmeldformulier Florijn College
Aanmeldformulier Kellebeek College
Aanmeldformulier Markiezaat College
Aanmeldformulier Prinsentuin College
Aanmeldformulier Radius College
Aanmeldformulier Vitalis College
Aanmeldformulier Zoomvliet College
Aanmeldformulier Johan Cruyff College

Enkele colleges of opleidingen stellen speciale eisen aan een aanmelding. Je kunt dat het best nakijken op de website van het betreffende college.

Er is op dit moment een wettelijke aanmelddatum: 1 maart. Alle leerlingen die zich vóór deze datum aanmelden, krijgen gegarandeerd een opleidingsplek mits ze aan de opleidingseisen voldoen en zij na het intakegesprek toelaatbaar zijn. Er is een voorstel in de maak om 1 april als wettelijke aanmelddatum aan te gaan houden.


Digitaal Doorstroom Dossier

Als je je hebt aangemeld, dan hebben wij nog je doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s) en je mentor/decaan invullen. Wij werken hiervoor met een Digitaal Doorstroom Dossier (DDD).

Hoe werkt het?
Zit je op een school voor voorgezet onderwijs waar ze ook met het Digitale Doorstroom Dossier werken, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroom Dossier. Zit je op een school voor voorgezet onderwijs waar ze niet met het Digitale Doorstroom Dossier werken, ga dan naar de website www.digitaaldoorstroomdossier.nl en gebruik de activatiecode GW99Y6ZP om je doorstroomdossier aan te maken.

Het ingevulde Digitale Doorstroom Dossier wordt bijvoorbeeld besproken tijdens een 'intakegesprek'. Dat is een gesprek met iemand van de school waar je heen wilt. Samen bekijk je of de gewenste opleiding écht bij je past. Pas als de intake is afgerond ben je ingeschreven.