Ervaar in het echt


Zit je in de 4e klas van vmbo/mavo/havo en twijfel je nog over een vervolgopleiding op het mbo? Loop dan een dag(deel) mee met de opleiding van je keuze. Zo ervaar je in de praktijk hoe het eraan toegaat. Meld je hieronder aan voor een meeloopdag bij een van onze colleges.

Cingel College

Bij het Cingel College kun je bij alle opleidingen een dagje meelopen met een Cingel-student, zowel in een praktijk- als theorieles. Zo ervaar je pas echt hoe je bij ons leert. Meer informatie over de meeloopdagen van het Cingel College.

Florijn College

Bij het Florijn College kun je bij alle opleidingen een lesdag meelopen samen met een student die je meeneemt en je alles kan vertellen over de opleiding. Meer informatie over de meeloopdagen van het Florijn College.

Kellebeek College

Het Kellebeek College organiseert Destination Days (kijk-doedagen) voor alle mbo-opleidingen (m.u.v. Entree-opleidingen). Meer informatie over de meeloopdagen van het Kellebeek College

Markiezaat College

Bij het Markiezaat College kan je samen met andere leerlingen een Doe-Dag meemaken bij een techniekafdeling van jouw keuze. Meer informatie over de DOE-Dagen van het Markiezaat College.

Prinsentuin College

Bij het Prinsentuin College kan je een dagdeel met de opleiding(en) van je keuze meelopen. Je draait dan gewoon met de lessen mee en krijgt zo een goed beeld van onze school en de opleiding in het bijzonder. Meer informatie over de meeloopdagen van het Prinsentuin College.

Radius College

Omdat ons onderwijs niet standaard is, hebben wij ook geen standaard en vooraf geplande meeloopdagen. Meelopen kan maar dat doen wij alleen op jouw verzoek. Meer informatie over de meeloopdagen van het Radius College

Vitalis College

Bij het Vitalis College kan je meelopen met een lesdag. Je krijgt je eigen maatje en volgt die dag zijn/haar lessen. Meer informatie over de meeloopdagen van het Vitalis College

Zoomvliet College

Wil je bij een opleiding meelopen? Dat kan bij Secretarieel, Juridische Dienstverlening, Detailhandel, International Business Studies, Mediavormgever en Zoomvliet Studio. Meer informatie over de meeloopdagen van het Zoomvliet College

Johan Cruyff College

Ben je (aankomend) topsporter? Maak dan een afspraak op het Johan Cruyff College via jcc@rocwb.nl of 0165-590150 Meer informatie over de meeloopdagen van het Johan Cruyff College.