Toestemming gebruik beeldmateriaal #oranjegekkies

Beste leerling en ouders,

Hierbij willen we je bedanken voor jouw deelname aan onze #oranjegekkies actie op Instagram. Daarnaast zijn we verheugd je te kunnen melden dat jouw inzending in de top 10 zit van beste inzendingen. Je maakt dus kans op de hoofdprijs: 4 Efteling tickets.

Wij gaan zorgvuldig om met deze ingezonden foto’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij de foto’s geen namen van leerlingen. Toch vinden we het belangrijk om jouw toestemming te vragen voor het gebruik van ingezonden foto(’s). Het is goed mogelijk dat je niet wilt dat foto’s van jouw (zoon/dochter) op het internet verschijnen.

Met onderstaand formulier vragen we daarom je toestemming voor het gebruik van je inzending. Zou je dit formulier door je ouders willen laten invullen? Ben je ouder dan 16 jaar, dan mag je het toestemmingsformulier zelf invullen. Jouw toestemming geldt alleen voor de foto die je hebt ingestuurd ten behoeve van de #oranjegekkies-actie. Let op! Alleen ingevulde formulieren maken kans op de prijzen.

Alvast bedankt voor je medewerking. 

 

Met vriendelijke groet,

Team Marketing en Communicatie ROC West-Brabant vmbo