TalentTour Winnaars

De projecten van onze talenten...

ze verdienen extra aandacht. We hoeven het niemand binnen ons ROC uit te leggen: in elke leerling en student schuilt talent. Aan ons de eer en uitdaging om dat er uit te halen. Dat doen we op verschillende manieren, ingebed in ons onderwijs, met aantrekkelijke onderwijsvormen en praktijkgerichte projecten. Maar daarnaast vooral ook in het persoonlijk contact.

Velen weten hoe leuk het is om binnen en buiten ons ROC te vertellen over hoe je iemand naar succes of een diploma hebt gebracht. Of wat voor geweldig resultaat het project had dat jij met je klas hebt gedaan. Het wordt tijd dat we dit met elkaar gaan delen. Natuurlijk gebeurt dat nu en dan via de website of een nieuwsbericht. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg.


Daarom TalentTour

Met TalentTour laten we zien welke geweldige projecten er binnen ons ROC zijn en wat die opleveren. TalentTour is dan ook een prima gelegenheid om je projecten te delen. Bovendien biedt het collegascholen een mooie kans om van die projecten te leren of om samen te gaan werken.


Voor wie?

TalentTour is voor het vmbo en het mbo. Docenten kunnen het project aanmelden, maar altijd samen met hun leerlingen of studenten. Zij kunnen natuurlijk ook hun docent vragen om een project aan te dragen. Tijdens het event op 29 november worden ook best practices van talentontwikkeling in het bedrijfsleven gepresenteerd.

Bekijk alle projecten

TalentTour logo

TalentTourevent

Tijdens een feestelijke avond op dinsdag 29 november in PIER15 in Breda presenteerden maximaal 12 projecten zich op de Talentenvloer. Het publiek kreeg ruim de tijd om kennis te maken met het project.

Uiteindelijk werd een project als winnaar gekozen dat elk een bedrag van € 2.000,- won om te besteden aan verdere uitwerking van hun project. Bij het VMBO was dat Scala uit Breda met 'Onbegrensd verlangen' en bij het MBO het Zoomvliet College (Roosendaal) met 'VR Rekenapp'.


Winnaar vmbo en mbo