Decanen

Uw voorlichting eenvoudig aanvragen

Wij geven graag voorlichting over het mbo en de mbo-opleidingen van ROC West-Brabant op uw school. Het aanvraagformulier 2019-2020, met het nieuwe aanbod aan klassikale voorlichtingen en de beursstand, staat binnenkort online.

Wilt u graag meer informatie? 
Bellen of mailen kan met ons Team Voorlichting: T 076-5048036   E  voorlichting@rocwb.nl

Het aanvraagformulier 2018-2019. 

Handige links

Opleidingsinformatie en aanmelden

De meest recente informatie over alle opleidingsmogelijkheden bij de mbo colleges van ROC West-Brabant vindt u in de Studiekiezer. U kunt uw leerlingen helpen met het aanmelden voor een opleiding. Hier leest u de meest actuele informatie over de wijze van aanmelden voor mbo opleidingen.

Nieuwe opleidingen

Food & Future - BOL niveau 4

Met de opleiding Food & Future adviseer je zowel bedrijven als consumenten op het gebied van verantwoord gebruik van voedsel. Je leert meer over waar voeding vandaan komt en over de bereiding en verwerking van voeding. Verder ontwikkel je een kijk op de hele voedselketen en distributie. Na de studie kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een grote supermarktketen, (ambachtelijke) agro en food bedrijven, gezondheidswinkels of een voedingsadviesbureau.

Decanennieuwsbrief

Een aantal keer per jaar ontvangt u van ons een digitale nieuwsbrief met actuele informatie over onder andere open dagen, nieuwe opleidingen en de jaarlijkse decanenochtend. U kunt zich hier aanmelden voor de decanennieuwsbrief. Nieuwsbrief gemist? Dan kunt u deze hier nog terug vinden.

Servicecentrum Studie & Beroep

Heeft u - voor uw leerlingen - vragen over het bepalen van een opleidingskeuze of over de mogelijkheden van 'Passend Onderwijs'? De mensen van het Servicecentrum Studie & Beroep kunnen uw leerlingen verder helpen. U kunt uw leerlingen voordragen voor een gesprek of andere ondersteuningsmogelijkheden. 

Als decaan kunt u tevens (ouders van) 4ejaars vmbo-leerlingen met een zware ondersteuningsbehoefte, die voornemens zijn volgend schooljaar naar ROC West-Brabant te komen, attenderen op de mogelijkheid om zich via onze website aan te melden voor een adviesgesprek Passend Onderwijs