Decanen


Aanvragen van klassikale mbo-voorlichtingen en beursdeelname

Met ingang van juni 2018 werkt het ROC West-Brabant met het programma Eduskoel, waarmee u als decaan op eenvoudige wijze klassikale voorlichtingen kunt aanvragen om uw mbo-avond in te richten. Tevens kan met dit programma om deelname aan uw mbo beurzen worden gevraagd. Ga hier naar het aanvraagformulier.
Hulp nodig bij het aanvragen? Meer informatie nodig? Bellen of mailen kan met ons Team Voorlichtingen:
T 076-5048036   E  voorlichting@rocwb.nl

Opleidingsinformatie

De meest recente informatie over alle opleidingsmogelijkheden bij de mbo colleges van ROC West-Brabant vindt u in de Studiekiezer.

Aanmelden voor mbo opleidingen

U kunt uw leerlingen helpen met het aanmelden voor een opleiding. Hier leest u de meest actuele informatie over de wijze van aanmelden voor mbo opleidingen.

Decanendag

De eerstvolgende decanendag van ROC West-Brabant is op 4 oktober 2018.
Een officiële uitnodiging ontvangt u z.s.m. na de zomervakantie. Afhankelijk van de actualiteit en in afstemming met de regionale decanenkringen wordt het inhoudelijke programma van de dag gevuld. U ontvangt de uitnodiging en het programma per mail op naam. Heeft u vragen over de decanendag? Neem dan contact met ons op.  

Decanen Nieuwsbrief

Ongeveer eens per 6 weken ontvangt u van ons een digitale nieuwsbrief met actuele informatie vanuit alle colleges. U kunt zich hier aanmelden voor de decanennieuwsbrief. Wilt u zich afmelden voor de decanennieuwsbrief? Gebruik dan de link die u daarvoor onderaan de nieuwsbrief vindt.  
Nieuwsbrief gemist? Dan kunt u deze hier nog terug vinden.

Servicecentrum Studie & Beroep

Heeft u - voor uw leerlingen - vragen over het bepalen van een opleidingskeuze of over de mogelijkheden van 'Passend Onderwijs'? De mensen van het Servicecentrum Studie & Beroep kunnen uw leerlingen verder helpen. U kunt uw leerlingen voordragen voor een gesprek of andere ondersteuningsmogelijkheden.