Leveranciers

Als uw organisatie producten/diensten levert aan ROC West-Brabant en/of de scholen die daar deel van uitmaken, dient u rekening te houden met de volgende 2 voorwaarden:

1. Bestelnummer ROC West-Brabant

Binnen ROC West-Brabant (en alle scholen die daarbij horen) werken we met een  bestelprocedure. Deze werkwijze betekent dat facturen die we van onze leveranciers ontvangen, uitsluitend betaald kunnen worden als ze zijn voorzien van ons unieke bestelnummer.

Wordt bij uw organisatie een bestelling door ROC West-Brabant geplaatst? Controleer dan of deze bestelling is voorzien van ons bestelnummer. Is dat niet het geval? Dan verzoeken we u om de besteller erop te attenderen dat u de bestelling in dat geval niet kunt afhandelen en factureren. De betaaltermijn van 30 dagen kan ROC West-Brabant alleen garanderen als facturen met bestelnummer (en bij voorkeur digitaal) worden ingediend. 

2. Eén factuuradres voor geheel ROC West-Brabant

Wij ontvangen uw factuur (PDF formaat) graag digitaal op het volgende emailadres: factuur@rocwb.nl. Dit mailadres kunt u tevens gebruiken voor vragen over de verwerking van uw factuur. Digitaal factureren zorgt ervoor dat wij u sneller en beter van dienst kunnen zijn. De facturen worden eerder in behandeling genomen en facturen zijn makkelijk te traceren, waardoor misverstanden sneller zijn op te lossen. Daarnaast is digitaal factureren duurzamer.

Indien u niet in de gelegenheid bent uw factuur digitaal te versturen, dan kunt u het postadres gebruiken (s.v.p. de volgende opmaak toepassen):

ROC West-Brabant
Naam van de school of locatie aan wie u hebt geleverd
Postbus 699
4870 AR Etten-Leur

Contact met Financiële Administratie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Financiële Administratie van ROC West-Brabant;

Per mail

  • Voor vragen over rekeningen,  verkoopfacturen van bedrijven of instellingen (crediteurenadministratie) en andere financiële vragen neemt u contact op met de financiële administratie via: factuur@rocwb.nl (voor crediteuren)
  • Overige vragen stuurt u naar: overige.zaken@rocwb.nl.

Per telefoon
Onze financiële administratie van ROC West-Brabant is alle werkdagen tussen 8:30u en 17:00u telefonisch bereikbaar op 076 504 82 90 (keuze 1: leveranciers - keuze 3: overige financiële vragen).

Per post
ROC West-Brabant
T.a.v. ROC Diensten / Financiële administratie
Postbus 699
4870 AR Etten-Leur