Praktische ouderinformatie en links

Heeft u vragen of opmerkingen?

 

ROC West-Brabant probeert alles zo duidelijk en efficiënt mogelijk te regelen voor onze studenten. Toch kan het zijn dat u nog vragen of opmerkingen voor ons heeft. Hieronder leest u waar u terecht kunt:

  • Vragen over financiën en schoolkosten:

Neem contact op met de leerlingenadministratie van het college van uw zoon of dochter. Op https://www.rocwb.nl/vragen-over/leerlingenadministratie vindt u het telefoonnummer.

  • Specifieke vragen over het college of de opleiding van uw zoon of dochter, of als u een medewerker wilt spreken van een college:

Neem contact op met het college van uw zoon of dochter. De contactgegevens vindt u op de website van het college.

  • Algemene vragen:

Kijk op de vraag-en-antwoord-pagina op onze website: https://www.rocwb.nl/vragen-over/veelgestelde-vragen of op https://www.studeermeteenplan.nl/mbo

  • Overige vragen en opmerkingen:

Kunt u via bovenstaande contactgegevens geen antwoord krijgen op uw vraag of heeft u algemene opmerkingen voor ROCWB? Bel dan naar 076 – 5048000 of mail naar: infopunt@rocwb.nl.

Blijf op de hoogte!

 

Bij belangrijke mededelingen sturen we een e-mail naar het mailadres dat is opgegeven bij de inschrijving van uw zoon of dochter. Daarnaast vindt u nieuws over ROCWB hier:

  • Website – www.rocwb.nl
  • Studentenapp – MyStapp (download in de app store)
  • Twitter - @ROCWestBrabant
  • Facebook - FBROCWB
  • Later dit schooljaar ook via Instagram en Whatsapp

Handige informatie online

Studenten app

Eind augustus is de studentenapp MyStaPP gelanceerd. Op dit moment maken de studenten van het Zoomvliet en Radius College er al gebruik van. Na de herfstvakantie krijgen ook de studenten van de andere mbo-colleges toegang tot de app.

Als ouder of verzorger kunt u inloggen, maar alleen met toestemming van de student (in het kader van de nieuwe privacywet). Meer informatie vindt u online: https://www.rocwb.nl/vragen-over/studenten-app-mystapp

Over ROC West-Brabant

 

ROC West-Brabant (ROCWB) is met zo’n 16.000 mbo-studenten en 9.000 vmbo-leerlingen een grote organisatie. We zitten verspreid over ruim 35 locaties in West-Brabant. Naast de acht mbo-colleges en negen vmbo-scholen bieden we onderwijs via de Praktijkschool, Vavo (havo/vwo), Entree, Educatie en Bedrijfsopleidingen.