Uitschrijven / switchen

Wat moet ik doen als ik me uit wil schrijven of wil switchen?
Nog niet gestart, wel geplaatst
Ben je nog niet gestart met de opleiding en wil je daar ook niet meer mee starten? Stuur dan een e-mail naar het contactadres dat je onderaan je plaatsingsformulier vindt.

Switchen van opleiding binnen hetzelfde college
Kom je erachter dat de opleiding die je volgt toch niet de beste keuze is geweest en zou je graag een andere opleiding willen gaan doen op dezelfde school waar je nu zit?
Vraag dan een exitgesprek aan bij je mentor of studieloopbaanbegeleider. Hij of zij vult dan een mutatieformulier in en neemt contact op met de teamvoorzitter van de opleiding waarnaar je wilt switchen. Als het nog mogelijk is om over te stappen, volgt de normale intakeprocedure bij de nieuwe opleiding.

Switchen van opleiding naar een ander college binnen ROC West-Brabant
Kom je erachter dat de opleiding die je volgt toch niet de beste keuze is geweest en zou je graag een andere opleiding willen gaan doen binnen ROC West-Brabant?
Vraag dan een exitgesprek aan bij je mentor of studieloopbaanbegeleider.

Wel gestart, maar ik wil stoppen
Volg je de opleiding al, maar wil je er mee stoppen? Vraag dan een exitgesprek aan bij je mentor. Aan de hand van dit gesprek geeft de school opdracht aan de Deelnemersadministratie om je uit te schrijven.
Als je studiefinanciering ontvangt, vergeet dan niet deze tijdig stop te zetten. Hoe je dit kunt doen vind je op de website van DUO. Als datum van uitschrijving geldt de datum die op je diploma staat.